sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Rikke ja Huuko

Ensimmäiset Kesäyön hullutuksen käsityöt on nyt valmistuneet. Tässä siis valmiit KYH 4 ja KYH 8!

Rikke KYH 4
Lanka Rowan Creative Focus Worsted
Puikot 3,5 ja 4,5 mm pyöröt


Hook monster "Huuko" KYH 8
Lanka Liettuan merinosekoitetta
Koukku 3 mm

Ravelryssa Rikken ohjeen yhteydessä kerrotaan pipon saaneen nimensä ohjeen tekijän ystävän mukaan. Ystävästä kerrotaan että hän on ihana maailmanmatkaaja. Jostain syystä sisällä kutkuttelee hauskasti, sillä tutustuin kerran reissuillani Rikkeen, joka oli ihana maailmanmatkaaja ja tällainen pipo sopisi täydellisesti Rikken tyyliin! Tapasimme kun olin mieheni kanssa Espanjassa vaeltamassa Camino de Santiagoa eli Jaakontietä reilun kuukauden verran kesällä 2009. Rikken kanssa vaelsimme muutamia päiviä samaa matkaa. En ole varma kirjoitetaanko hänen nimensä oikeasti noin sillä nimi oli tanskalainen ja käytännössä mahdoton lausua (oikein), mutta kirjoittaisin sen kyllä tuolla tavalla. Ei kai se sama ihminen ole, mutta silti Rikkestä tulee auttamatta mieleen Rikke! :)

Viime postauksessani lupasin opetella käyttämään miehen järkkärikameraa. Nyt oon sitten yrittänyt sitä käytellä. Harjoitteluahan tää vielä on, mutta on kyllä ihanaa kun tuntuu että lankojen värit saa oikeasti näkymään kuvissakin!Rikke-pipo on ensimmäinen pipo, jonka oon tehnyt itselleni ja myös yksi niistä harvoista pipoista, joita ei ole tarvinnut purkaa ja neuloa moneen kertaan oikean koon saamiseksi. Tykkään.

2 kommenttia:

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

MysteryKnitter kirjoitti...

Very nice work.