maanantai 15. elokuuta 2011

Kesän tuotokset

Kesä on sujunut töissä, kuten monilla muillakin opiskelijoilla. Nyt oon taas palannut opintojen ääreen ja tehtävänä olisi ei enempää eikä vähempää kuin gradu. Aloitin sitä jo keväällä ja katsotaan josko sen saisi jouluun mennessä ainakin johonkin kuntoon. Kesän aikana on onneksi ehtinyt tehdä vähän muutakin kuin vain rahaa tilille talvea varten.

Keväällä horto(nome)ilin sekä pihalla että sisällä. Ja (hieman sensuroidut) tulokset on tässä:

Köynnöskrassi
Joku kukka siemensekoituspussista
Ja tomaatti (ei mennyt ihan niinku Strömsössä)
Sisällä sain kasvamaan nukkatyräkin taimia. Vanha tyräkkimme viskoi talven aikana siemeniään ympäriinsä ja minä sitten laitoin ne multaan. Ajattelin jo, ettei sieltä mitään tule, mutta kastelin silti ja yht'äkkiä niitä sitten alkoi nousta sieltä useampiakin. Nuo pitäisi varmaan kohta siirtää omiin ruukkuihinsa.

Neuleitakin on pikkuhiljaa valmistunut. Drops Delightista muotoutui 2,5 mm puikoilla polvisukat lahjakassiin. Ohjeista kirjoitinkin jo aiemmin täällä. Mulle nuo on vähän pienet, mutta värit ainakin näkyy kuvissa hyvin. Käytin molemmat kerät kokonaan ja jos olisin itselleni tehnyt niin olisin kyllä tarvinnut enemmän lankaa, jotta varret olisi jatkuneet ihan polvitaipeeseen asti. Raidat on tehty neljän rivin välein.


Ja viimeisenä kuvat siitä, mihin olin itse eniten tyytyväinen. Tämä liina on tehty jo joskus viime vuonna, mutta viimeistely jäi vähän roikkumaan. Nyt kuitenkin sain pingotettua työn ja siitä asti se on ollut omalla paikallaan olohuoneen pöydällä, mihin se onkin ihan passeli! Ensimmäinen mun neuloma liina. Tykkään.

Koira ihmetteli mun kuvaustouhuja sohvalta ja pääsi samalla itse kuvaan mukaan.
Ohje on jostain Moda-lehdestä, mutta en kyllä yhtään muista mistä. Kirjastosta oon niitä välillä lainaillut. Lankana oli Lanett Superwashia ja puikot ehkä 3,5. Pitäisi viimeistellä ja blogata kaikki heti niin saisi neuleiden tiedot jonnekin muualle muistiin kuin omaan hataraan pääkoppaan.

Ainiin ja ilmoittauduin Ravelryn värivaihdon innoittamana Salainen NeuleYstävä Syksy 2011- kierrokselle. Myös Sukkasatoon ilmoittauduin ja sieltä mut löytää Perunalaarista.

3 kommenttia:

Katjuksa kirjoitti...

Onkin tosi kaunis tuo liina! Ja koiruli on juuri sen näköinen että se miettii: "eikö emäntä voisi heilua kameransa kanssa jossain muualla, antas mun nukkua..."

Ilves kirjoitti...

Se juurikin heräsi unilta mun kulkiessa ympäri kotia ja etsiessä sopivaa kuvauspaikkaa - ja sen on näköinenkin :D

Salaneuloja kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa. Ja hieno blogi.