keskiviikko 24. elokuuta 2011

Vuosi Yksi

Tänään tulee vuosi täyteen siitä kun aloitin oman pienen blogini. Olen kirjoitellut pikkuhiljaa kun on tullut jotain tänne sopivaa kerrottavaa, ja seuraillut kovasti muiden tekemisiä ja mietiskelyjä muista käsityöaiheisista blogeista. Kirjoitin blogini ensimmäisessä kirjoituksessa seuraavasti:

"Nyt lopulta päätin pistää pystyyn oman blogin, josta ehkä joku muu saattaisi saada inspiraatiota ja uusia ideoita omaa käsityöharrastustaan varten."

Toivottavasti näin on käynyt jollekin tämän vuoden aikana! :) Viime aikoina itselleni erityisiä sykähdyksiä ovat nostattaneet muun muassa Neulovan Nartun Royal Bird, Tess:n polvisukat ja tilkkupeitto, jonka on tehnyt Musta Lampas. Vaikuttaa siltä, että kirjoneulekausi lähestyy..

1-vuotiaan blogini piristykseksi tässä vielä kuva bloggaajasta itsestään noin vuoden ikäisenä. Terve teille rakkaat te, jotka luette tämän tekstin!

8 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle!

Katjuksa kirjoitti...

Onnea ensimmäisestä blogivuodestasi. Oli ilo löytää tämä blogi :)

Sny kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle blogillesi! En ole vielä ehtinyt kaikki postauksia lukea, mutta onhan tässä aikaa. :) Mietintämyssy on jo päässä, katsotaan mitä siitä seuraa...
Lämpöistä elokuun loppua sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Pumpuli-bloggaajalle! Mukavaa on seurata tekemisiäsi, vaikka kommentointi välillä jääkin tekkemäti.Yksi SNY-rinkiläinen

Ilves kirjoitti...

Kiitokset kaikille! Kiva näiden kommenttien kautta nähdä keitä blogissani vierailevat ovat :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

ONNEA!!!

Katjuksa kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani :)

Sny kirjoitti...

Heippa!
Eilen laitoin postia tulemaan, alkuviikosta pitäisi olla perillä. Mukavaa syyskuun loppua! :)