maanantai 22. elokuuta 2011

Djangot

Vaikka syksy on vasta tuoksuna iltailmassa, mun varpaita on jo alkanut palella. Tuli tarve sukille. Sain Ravelryn värivaihdossa heinäkuun lopulla paketin, josta löytyi mm. oranssia Hopeasäie sukka -lankaa ja ohje Django-sukkiin. No, sukat pääsivät heti puikoille ja ovat nyt jo jalassa. Ihanaa saada omiin koipiin sopivat sukat. Näillä saa vähän lämpöä ja väriä pimeneviin iltoihinkin.Django on mun korvaan kaunis sana. Tuo mieleen Karibian lämpimät yöt, rytmit ja tuoksut. Tai ainakin kuvitelman niistä, sillä en oo koskaan edes käynyt koko Karibialla :D. Googlattuani sanan sain kyllä esille lähinnä jonkun länkkärielokuvan kansikuvia, mutta ei anneta sen rikkoa illuusiota.

Sain tänään SNY-parini. Kiva päästä suunnittelemaan paketteja ja tutustumaan uuteen blogistanialaiseen! Ja juuri nyt joku tutustuu minuun ja miettii paketteja myös mulle - jänskää :P

4 kommenttia:

Katjuksa kirjoitti...

Oi, niistä tuli kauniit. Mukavaa Sny-kierrosta Sinulle!

Neulovanelli kirjoitti...

Ihanat sukat! mieleeni tulee haavekuva LAKKASUOSTA!

Minna kirjoitti...

Kiitokset molemmille! Tykkään noista itsekin. Ja tuo lanka on todellakin ihan saman väristä kuin lakka! En ollut ollenkaan yhdistänyt :) Ja kivaa Sny-kierrosta sullekin Katjuksa! Huomasin myös sun olevan siellä listoilla.

Salaneuloja kirjoitti...

Nauti täysillä! Meinaan SNYstä.