sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Terve vaan teille!

Mun bloggailu on ollut tosi hajanaista viimeisten puolentoista vuoden aikana, mutta silti tänne eksyy yhä jatkuvasti sakkia. Suurin osa varmaankin on epämääräisiä harhailijoita ja googlaajia, mutta vaikuttaisi siltä, että osa tulee tänne ihan varta vasten lueskelemaan mun neulomuksistakin! Ajattelinpa näyttää tuossa taannoin värkkäämäni pipon ja samalla myös oman pärstäni. Tässä siis: meikä ja meikän pipo!


Ohje: Garnstudion Autumn Aurora, koko S/M
Langat: Drops Alpaca -jämiä omista lootista
Puikot: resorissa 2,5 mm, muuten 3 mm


Tämä piponen valmistui jo ajat sitten ja on istunut kiltisti päässä kaikki puolivilpoiset ajat edellisestä kevättalvesta lähtien. Tein tämän yhdessä viikonlopussa ja olin jo silloin ihan innoissani väriyhdistelmistä! Väreistä tykkään yhä ja tästä on tullutkin yksi lempparipipoistani. Mulla on kyllä tosi vähän pipoja, joten kilpailu pipojen kesken ei ole kovinkaan kovaa :p


Viimeistelin tuossa jokin aika sitten ison kasan melkein valmiita neuleita ja kuvailinkin niitä, joten jotain aktiivisuuttaa täälläkin blogissa saattaa olla lähiaikoina. Tai siis suattaapi olla tai suattaapi vaikka olla olemattakkii niinkuin täällä meidän sakin uudessa ympäristössä on tapana sanoa. :)

3 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Täällä yks, ei satunnainen googlailija vaan lukija, jolle päivitykset tullee blogilistalle näkyviin. :)

Todella kaunis kirjoneulepipo!

Ilves kirjoitti...

Kiitos Näppi! :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Ihana pipo! Sulla on taitoa.