maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kesäillan heijastus

Meillä on jo kauan ollut kotona hyvä järjestelmäkamera ja siihen muutama kelvollinen putki. Mies tekee silloin tällöin kuvauskeikkoja erinäisissä juhlissa ja kuvaa luontoa vapaa-ajallaan. Muutama tämänkin blogin kuvista on miehen ottamia, mutta suurin osa mun pienellä pokkarilla näpsittyjä. Omien kuvien laatu on alkanut pikkuhiljaa pänniä, joten nyt luvassa kunnon kuvia! :) Aion opetella tuon järkkärin salat ja ottaa sillä kuvia muutenkin kuin automaattiasetuksilla ukon opastamana. Ugh. Nämä kuvat on vielä napsinut ukko, mutta ite oon tehnyt säädöt (ja sukat!).


Heijastuksia by Tess
Langat Austermann Step Classic
Puikot 2,5 mm
Laitoin alkukesästä takapihalle aidan, että koira saa haistella tuulia ja katella naapureita ilman jatkuvaa valvontaa. Koiran kutritkin on vaihtunut kesätrimmiin Mäntän näyttelyn myötä.

Mutta näistä sukista vielä. Ihastuin malliin höperön lailla jo ennen kuin ohjetta oli edes julkaistu. Kun ohje tuli niin sukat meni puikoille saman tien ja valmista tuli vauhdilla (sukat on valmistuneet jo joskus viime vuoden puolella). Jalkaterän malli on mun kapealle ketaralleni sopivista sopivin ja muutenkin malli on hyvä, mutta jalkaan laittaminen on kyllä ähinän takana. Sen takia sukat on olleet aika paljon kaapin perällä. Kantapään kohdalla kun ei ole mitään lisäyksiä. Jos teen vielä uudet sukat tällä mallilla (hyvinkin mahdollista :P) teen lisäykset kantapään kohdalle ja pohjelisäykset teen myös loivemmin kuin ohjeessa. Tuleepa sitten mun jalkoihin vielä passelimmat! Tykkään kyllä näistäkin ja pidän vaikka miten ähistäisi. Eiköhän tuo nilkan kohtakin löysty ajan myötä.

Ainiin ja oon myös KYHäillyt, mutta niistä lisää myöhemmin. Kivaa viikkoa!

3 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Ihanat :) Musta on niin kiva nähdä näitä erilaisia versioita omasta mallistani. Tuntuu vieläki hassulta, että on oma neuleohje :D

Tuossa mallissa on tosiaan se ongelma, että lisäyksiä ei ole ohjeessa valmiiksi. Mulla on niin kapia jalka, että sukka meni jalkaan ilmankin. Tietty korkean jalkapöydän takia menee turhan kireäksi jalan päältä, mutta ei kuiten liikaa. Olis ollut jo liikaa liikkuvia osia, jos ne lisäyksetki ois sovittanu ohjeeseen, joten jätin pois. On siellä kuitenki se vinkki aiheeseen liittyen ;D

Minna kirjoitti...

Ravelryssä on tosiaan jo aika monta toteutusta tästä mallista. Isot onnittelut ja kiitos sulle tosi kauniista sukkamallista! Määkin mietin niitä lisäyksiä (varsinkin kun se vinkkikin oli ohjeessa :P) kun kantapää lähestyi, mutta ajattelin kuitenkin, et kuviossa on tarpeeksi haastetta jo ilman silmukkamäärän vaihteluitakin.

Huomasin tässä hetki sitten jonkun tehneen kirjoneulesukkaan kantapään lisäykset niin, että ne oli oikeastaan lisätty kantapäähän (ei siis kantapäätä ympäröiviin osiin). Siinä ei kirjoneuleeseen tullut mitään muutoksia lisäysten myötä. En kyllä tiedä miten sukka vääntelisi jos kantapää "pidentyisi". Ehkä tuota pitää testata :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Beautiful socks.