lauantai 26. toukokuuta 2012

Mitä sulla on pepussa?

Täällä näitä joulunajan neuleita vieläkin bloggailen pikkuhiljaa. Miehen siskon lapsille tein kaikille kolmelle jouluksi omat pienet lahjat. Niitä sitten ihmeteltiinkin ihan urakalla:
Kaksosten pöksyjen lisäksi tein samaa sarjaa kolmannet veljeni pienelle tyttärelle. Nämä olivat päässeet käyttöön neidin ensimmäiselle virpomisretkelle! Onhan ne aika kauhistuttavat :€


Pöksyt on sekoitus kahta ohjetta
Puikot 3,5 mm
Langat merinosekoitetta syksyiseltä Liettuan reissulta
Beessissä langassa on mukana myös silkkiä.

Kaksosten sisko sai kevätpipon. Pipokuvat on vähän möllöjä, mutta eiköhän niistäkin näe että pipo se on.Ohje Vilma Vuoren Hertta
Puikot 2 ja 2,5 mm
Lanka Dropsin Alpaca

4 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Ai että ku on hauskoja nuo villapöksyt. Ihania, saa hymyn naamalle. Tuo hertta-myssy on kaunis myös. Juurikin laitoin Vilmalle viestiä, että haluaisin ostaa ohojeen herttaan.

Minna kirjoitti...

Kiitos! Lahjojen saajien vanhemmatkin vaikuttivat tykkäävän ja ihan tykkään minäkin :) Musta on kiva kun on väriä! Ja Hertta on kyl hyvä ohje, helppolukuinen ja selkeä. Oon miettinyt samanlaisen pipon tekoa itselleni, mutta Hertassa on sen verran tikuttelua että taidan jättää vasta KYHin jälkeiselle ajalle sen suunnitelman. :)

Outi // Suhisee kirjoitti...

Aivan hillittömän hienot nuo villapöksyt! Voiskohan niitä jotenkin isontaa että saisi 5-vee kummitytölle sopivaksi.. Hmm. pitänee tutkailla.

Minna kirjoitti...

Kiitos Oo! :) Tuossa toisessa ohjeessa (http://www.ravelry.com/patterns/library/monster-longies-monsterbukse), jonka silmukkamääriä vilkuilin oli mitoitus myös 3-4-vuotiaille. Siitä ei varmaan enää paljon tarvitsisi muokata, että saisi 5 v:lle sopivat. Näitä oli kyllä kiva tehdä!