torstai 29. joulukuuta 2011

Viimeinen syksyn sny-paketti

Sny-kierroksen viimeinen paketti saapui eilen. Paketista löytyi vauvaneuleisiin sopivaa merinovillaa kolme kerää ja lasten neuleohjeita sisältävä kirja. Lähiympäristössä on nyt niin paljon alle 2-vuotiaita, että kirjan ohjeille tulee varmasti käyttöä! Kirjasta mieleen jäivät lapsen sormikkaat, merirosvohattu ja hihaton pojan huppari (jonka kyllä ajattelin tehdä hieman isompana versiona omalle ukkelilleni).


Lisäksi paketissa oli pussillinen karkkia ja SandnesGarnin Mini Palett -lankaa. Äiti toivoi aiemmin tekemäni Harunin nähtyään samanlaista itselleen (yritin laittaa linkin postauksee, mutta en ilmeisesti ole laittanut siitä kuvaa tänne ollenkaan! Pitääpä pistää.. Ravelrystä kuitenkin löytyy täältä.). Taidan vilauttaa lankaa äiteelle ja jos se passaa niin sitten tuosta langasta tulee uusi Haruni. Lanka on kyllä ihan äitin väriä. Halusin kuvaan näkyville noita vivahteita, jotka tekee tuosta langasta ihanan eläväisen ja siksi siis kuva kerän päädystä.


Kiitos isosti snylleni! Oon ollut todella iloinen kaikista syksyn aikana saamistani paketeista ja pienistä muistamisista! En kyllä vieläkään pienestä salapoliisityöstä huolimatta tiedä omaa pariani. :P Lähettäjän nimi luki kyllä tässä viimeisessä paketissa, mutta en osaa yhdistää sitä yhteenkään kierrokselle osallistuneiden nimimerkeistä. Eiköhän se tässä vielä selviä :)

4 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

Kivan merellistä lankaa.

Näppi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa "eksyin" blogiisi jostain toisesta blogista. Tuottelias blogirouvahan täältä löytyi ja monenlaisia töitä oot teheny. Tänne täytyy tulla uuestaankin... Mukavaa alakanutta vuotta.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Lämmin kiitos tuestasi!
Kylläpähän sopan keittelin...

Minna kirjoitti...

Näppi: Kiva kuulla että blogista on tykätty :) Vähän hitaanlaisestihan tämä on viime aikoina päivittynyt, mutta laatu korvaa määrän :D