maanantai 21. toukokuuta 2012

Pitkästä aikaa!

Ikuisuus tässä onkin vierähtänyt viime kerrasta, mutta elossa ollaan ja puikot suhisee! :)

Alkuvuosi on mennyt uusien töiden (koulutan pitkäaikaistyöttömiä) ja gradun viimeistelyn parissa. Kivaa on ollut, mutta ajatuksia nuo on vienyt niin paljon että bloggaus on jäänyt vähemmälle. Neulonta sen sijaan on maistunut vähintäänkin entiseen malliin.

Nämä tuimat kaverit on kuvattu anoppilassa jouluaaton aattona heti lankojen päättelyn jälkeen. Juuri ennen paketointia. Vauhtiveljeksille lahjaksi.


Langat epämääräisiä jämiä
Sisus tyynystä, jonka koira suolisti
Koukku 3-4
Ohjeet Ravelrystä

Possu on noista mun lemppari. Sillä on korvat sopivasti vinossa :P Pari viikkoa sitten käytiin taas tuossa anoppilassa vierailulla ja pojat kiikuttivat nämä tuimanaamat huoneestaan alakertaan ja kysyivät nätisti, että voisikohan näitä tällaisia saada lisää. Voihan niitä :)

Ilmoittauduin Kesäyön hullutukseenkin tuossa hetki sitten ekaa kertaa elämässäni. Vähän jänskättää miten siinä käy - saanko ne 23 työtä tehtyä kesäöiden aikana. Angry Birds -amigurumeja ainakin on jo omassa Ravelryn KYH-jonossa. Oon kyllä ihan innoissani uudesta projektista! Sillä innolla sain bloginkin päivittymään. Valmiita neuleita on iso kasa vielä bloggaamatta.

2 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Mä lisäsin sut suosikkeihini juuri kun olit päivittänyt viimeksi. Sitte jäinki oottelemaan niitä päivityksiä. Kiva kun palasit langoille. Ite ilimottau'uin ekkaa kertaa myös KYHhiin, katotaan miten ämmän käy. ;) Ihania nuo virkkaukset.

Minna kirjoitti...

Kiva taas olla täällä! :) Muiden blogeja oon kyllä kovasti seuraillut. Pitäisi tuota omaakin blogiluetteloa päivittää kun se ei ollenkaan vastaa todellisuutta. Tsempit KYHiin!